Onze diensten op het gebied van bedrukking

Xlnsdesign ontwerpt en verzorgt bedrukkingen van hoge kwaliteit op verschillende media zoals kleding, textiel, ruiten, auto’s, mokken, relatiegeschenken en nog veel meer. Laat aan de buitenwereld zien waar u als bedrijf of vereniging voor staat en wie u bent.

WIJ DENKEN MET U MEE!
OP HET GEBIED VAN MOGELIJKHEDEN, STIJL & GEBRUIK

Bij het maken van mooie en kwalitatief goede bedrukkingen is het voor u belangrijk dat wij met u meedenken. Uiteraard kunnen wij u adviseren en ideeën geven op het gebied van stijl en hoe uw bedrukking eruit moet komen te zien. Maar even belangrijk is het om te kijken naar de praktijk en waar en hoe uw bedrukte product gebruikt gaat worden en welke wijze van bedrukking voor u de beste keus is. Door op dit soort dingen te letten zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw bedrukte kleding of andere producten!
Bij het vervaardigen van bedrukkingen maken wij gebruik van moderne print en sign technieken en kunnen wij zowel producten met een lichte als donkere ondergrond bedrukken met levendige kleuren door middel van zelfklevend vinyl, heat transfer vinyl en print technieken. Door middel van professionele transferpersen kunnen we uw bedrukking overbrengen op vele verschillende ondergronden. Ook kunnen we gebruik maken van speciale folies en afwerkingen zoals metallic, glitter en meer.

VUL HET FORMULIER IN
EN WIJ BELLEN U BINNEN 24 UUR TERUG!

  • Direct contact opnemen?